19

Denna har bloggen har bytt riktning från att mest handla om fina saker och duktiga konstnärer etc till att handla mest om mig. Kan inte riktigt förklara hur detta har gått till.
 
I ett försök att skapa lite bättre balans kommer här ett inlägg om fina tapeter som jag trillade över via en annan blogg.
 

 
Det är speciellt stjärnhimmel-tapeten som jag tycker är fin, men den understa hade jag nog kunnat placera någonstans den med. Synd att övriga inredningen på bilderna inte är så tilltalande, men annars, tänk er att äta kvällsmat i ett rum med universum på väggarna!
 

.

Tjena bloggen! 
Jag fick visst blodad tand igår. Välkomna till ännu ett inlägg.
 
Sitter och har det gött framför datorn med ny synthlista och FF (Gustaf är på jobb). Borde packa, köpa julklapp till pappa, duscha och baka en tårta (råkade lova det sistnämnda under några förvirrade minuter av mitt liv igårkväll).
Vår lägenhet är en flyttkatastrof just nu, men det är ganska mysigt ändå. Låtsas att jag är en bohem.
Fler saker som det ska packas till:
Berlin över nyår. 
 
Ser fram emot detta! Behöver några dagars rekreation (heh) innan jag ska ta mig an en hel mattekurs som jag har sparat till jullovet. 
 
P.S.
Googlade definition av rekreation:

"Rekreation (av latin recreare, ge nytt liv) är bland annat vila, vederkvickelse samt stärkande eller upplivande miljöombyte för att återhämta krafter.

 

Utvidgad betyder rekreation även avkopplande aktivitet som främjar återhämtande av krafter såsom motion, skogspromenader, fiske, jakt och bedrivande av idrott och sport."

 

Det var alltså det första stycket som jag syftade på. Tvivlar på att Berlin kan erbjuda något i sportväg som faller denna ömma och tveksamma dam i smaken. 

 

Läste nyligen att den viktigaste ingrediensen för att göra ett inlägg trevligt och läsvänligt är att infoga en bild. Denna har egentligen inget med texten att göra förutom att jag verkar hålla någon slags packning i min högra hand, men jag hoppas att ni, kära läsare, nu finner inlägget lite mer intressant. 

yo kidz

Jag har lite dåligt med tid för bloggande för tillfället. Är uppriktigt ledsen över detta eftersom jag egentligen har förberett ett inlägg om en stor morot jag fann på Coop. 
 
Tills vidare får ni hålla till godo med en wikipedialänk om ett berg med ett skitlångt namn.
 
 
Så kan det gå när:
en är full
en bara får namnge ETT berg i hela sitt liv. Klart en trycker in så många ord som möjligt. No limits I say
somnar på tangentbordet
försöker ange talet Pi i bokstavsform

.

Dödscenen med igelkotten Sebastian (The Hobbit) är nog mitt smärtsammaste bioögonblick någonsin
 
 
 
 Favoritscen nr 2
Trollkarlen Radagast åker i sin släde som dras av supersnabba kaniner! Och allt i 3D!!! Jag ville bara sträcka ut handen och klappa.
 
Jag är ju ingen filmkritiker eller så....men....i övrigt var filmen precis som väntat, slagsmål och dramatiska körer och väldigt LOTR.
 

4

Like:ade precis 2 av mina egna inlägg på bloglovin.com:( Allt för att slippa fysikläxan, jag svär. Jaja, iallafall lite variation från mitt annars oavbrutna flipprande mellan facebook-mail-instagram-facebook-mail-instagram-facebook-mail-instagram-facebook-mail-instagram-SvD-facebook-mail-instagram.
Undrar om höger tumme har blivit lite kraftfullare (eller så blir den benskör) sedan jag införskaffade en iPhone. Fy vad tråkigt om en hade haft en benskör högertumme! Jag utsätter min för så många farliga uppdrag dagligen, hade ju aldrig fungerat! Borde börja mobilbläddra med ringfingret istället. Har det ens någon funktion mer än att det är ett synnerligen estetiskt tilltalande finger?
Faktum är att mitt ringfinger är det vackraste finger jag har (x2 såklart, men nu fokuserar jag på höger hand). Har aldrig tänkt på detta, men hemligheten bakom denna skönhet kanske är att det är så otränat. Det är mycket smidigare/smalare än de andra = ett optimalt pianofinger!
en vacker hand.

viktiga nyheter

Yo!
Nu har jag precis skrivit tenta 2/3. Som vanligt så hinner jag aldrig äta eller dricka när jag skriver prov, så nu har jag en go kaffetermos oöppnad och redo.
 
animated gif
Såhär gött tycker jag att det är!
 
Jag tycker att det är spännande att detta att byta spår (fast jag har inte bytt förevigt!) från humanistiska ämnen gör en så mycket mer trögtänkt t ex när det kommer till att skriva helt vanliga texter. Jag har blivit SÅ kritisk, alltså, inte "är detta en snygg text" utan snarare "men kan jag verkligen bevisa det där?!" och "har jag beskrivit allt i sina exakta definitioner?!" och "har jag angett rätt enhet??".
 
Jag har inte heller hunnit engagera mig nåt vidare inom Amnesty, så för att försöka vända denna negativa trend så ska jag vara med under veckans brevskrivarmaraton. Även i år kommer vi att befinna oss i Ängelholm, men detta är ju en världsomspännande kampanj så vem som helst kan delta. ALLRA roligast är det såklart om ni skriver brev med min blick fastnaglad på ert papper.
Vill ni veta lite om fallen så rekommenderar jag Amnestys hemsida.
 
Saker jag har hunnit med är:
- Läsa 1 kap i The Hobbit
- Se zombieteater (läskig) (mitt zombieintresse fick ett rejält uppsving, jag kunde ca ingenting före denna pjäs, nu vet jag t ex att alla alltid dör i slutet. Själv satt jag ju och hoppades att zombien skulle komma ihåg vem hen var när hen fick en kram och sedan bli snäll igen).
- Lyssna på MSO när de spelade upp Schönbergs Pelléas et Mélisande
- Spela brädspel ------> Talisman. Min debut i detta spel men jag är säker på att en storartad karriär kommer att följa. Jag blev såklart trollpacka (allt annat vore otänkbart), och vann bl a fina grejer som; ett runsvärd, en vattenflaska och en rustning. Precis sånt som en önskade att en ägde i verkliga livet.
 
Kan föresten avslöja att en ny mycket stiligare blogg är på gång. Bara en sån sak va?
 
FÖRESTEN, fick en 5a på biologin. På tal om föregående inlägg. Astrobiologi here i come!!!!! (kanske!)

2

TOP NEWS SUPER SUPRA NICE NEWS WINNER COOL TOP GRAND NEWZ!!!
 
Vi ska flytta till ny lägenhet!
 
...närmare bestämt nr 5. Kommer att bli så fint!
 
 
 
 

RSS 2.0