wow

Jag har varit lite halvt besviken på Way out west i år. Det mesta har varit band som kanske hade känts fräscha och motiverade förra året, men som känns mer halvintressanta för i år. Nu är ju alla akter klara, och jag var väl inte överväldigad tills jag kikade på spelschemat. Det kommer bli sjukt svårt att hinna med att se allt man vill se, så det är nästan bra att de inte klämt in mer. Jag behöver inte se teddybears, men annars känns det som att det är dags att börja träna upp konditionen redan nu, för oj vad man kommer få springa.

FREDAG
Antony & the Johnsons med Göteborgs Symoniker
Arctic Monkeys
Band Of Horses
Beirut
Bon Iver
Fever Ray
Florence and the Machine
Glasvegas
Grizzly Bear
Laakso
Robyn
Röyksopp
Seun Kuti & Fela´s Egypt 80
Timo Räisänen
Wilco
Vivian Girls

LÖRDAG
Amadou & Mariam
Asher Roth
Basement Jaxx
Calexico
Dead Prez
Florence Valentin
[ingenting]
Jenny Wilson
Lily Allen
My Bloody Valentine
Nas
Olle Ljungström
Patrick Wolf
Teddybears
Vampire Weekend
Wolfmother

 

+ Klubbakter


Bränn boken!

Nu har jag två veckor kvar på jobbet...sen är det Helsingborgsfestival, födelsedag... lovet börjar gå mot sitt slut och det har gått sjukt fort. Jag känner mig redan lite smått stressad inför projektarbetet i trean. Det hade varit så skönt att veta vad man ska göra, så hade man kunnat börja lite redan nu. I tvåan skaffade jag en kalender för första gången. Nu i år ska jag försöka planera och komma igång med saker i tid. Åh, vad bra detta kommer gå.
Hur som helst har min familj försökt hjälpa mig med idéer. Jag vill måla, det visade sig dock svårt att bestämma sig för ett tema. Ett bättre förslag var:
- Statskupp mot Ladonien. Dvs, ta över Nimis.
1. Revolution! HD/NST/SvD är där och fotar när jag fäster min flagga högst upp i tornet av Nimis.
Arx ska självklart bannlysas. Bokbål kan bli knepigt eftersom den är i sten, så istället föreslår jag helt enkelt en offentlig rivning av denna äckliga propagandalitteratur. Det ryktas om att det finns en inmurad käke i stenbygget, denna ska såklart bytas ut mot min egen.
När projektet avslutats säljer jag tillbaka Nimis till Höganäs kommun.

RSS 2.0