Gul

Jag kan inte skala bananer längre. Det kanske inte låter som ett jätteproblem, men det är förnedrande att alltid behöva fråga om hjälp.
Jag har aldrig varit särskilt bra på just bananskalning, och aldrig lyckats öppna dom med sån snits som vissa har, men jag har i alla fall fått upp dom på ett eller annat sätt. Plötsligt en dag så gick det inte längre.
Nu har jag nog fått nån psykisk barriär i vägen, för varje gång jag plockar upp en banan ur väskan får jag en klump i magen, och mitt självförtroende sjunker till 0.
Mor har lovat att ge mig en kurs.
Lite samma princip som youghurt/mjölkpaket, som också har en tendens att bli mosiga innan man fått upp dom. Dock brukar man vara i köket under tiden och har då tillgång till kniv eller annat vasst redskap.
Jag har fått tips om att man bör slå bananen hårt mot bordet, och det ska jag absolut prova. Kvick i tankarna som jag är, undrar jag dock om det inte finns en risk att frukten blir väldigt krossad. Men vad vet jag...


Mairzy Doats And Dozy Doats and liddle lamzy divey

I vårt hus pågår nu en omfattande renovering. Bara i teorin än så länge, men förhoppningsvis kommer vi igång en fin dag.

Jag har funderat flera dagar på något som jag skulle skriva. Något som faktiskt kändes angeläget och ganska intressant. Jag har glömt det. Jättesynd.




RSS 2.0