jan åtta

min blogg snittar på ca 2 unika besökare per dag. Detta låter ju lite i relation till antal människor på denna jord men får  mig ändå att känna :
Ånej

8 jan uppdat

loggade som tidigare lovat in på SEB. Betalade en räkning! känner mig diciplinerad. Har försökt tänka bort denna gåva från Telia i en månad nu pga jättelångt förfallodatum. Har dock varit deppig varje gång jag loggat in på min sida och mötts av texten "du har en ny faktura att ta ställning till". Dessa ständiga ställningstaganden. Har man ens något val?
Nu är den hur som helst betald och borta och jag önskar mig i januaripresent att det dröjer länge innan nästa räkning kommer.


8 januari


Har hängt på min SEB-sida cirka 3 gånger idag och nu ska jag logga in igen för att se om min pengamätare hasat sig uppåt så att jag kan köpa de där fina grejerna från COS:s reahörna som legat i varukorgen i cirka 7 timmar.

Det är precis i början av månad 1 på året, dvs. långt kvar till löning, men jag orkar inte riktigt förhålla mig till detta faktum just nu.

Andra saker som jag inte orkar förhålla mig till:

-       att jag jobbar imorgon. Har haft en s k långhelg och har då lyckats vänja av min kropp vid arbetslust och jobbglädje.

-       synen som drabbar mig när jag ser ut över mitt rum, - fokus på golvet. Förstår faktiskt inte hur detta är möjligt. Mitt rum må vara litet, men inte så litet att ca 5 dåligt placerade saker ska förstöra mina annars så välplanerade 9 kvadrat.

-       Att det på mitt nattduksbord ligger 5 halvlästa böcker och tre body lotions. Finner ingen logik i detta. Är inte sugen på att fortsätta läsa i någon av dessa böcker. Är inte sugen på att smeta en doftcoctail bestående av havtorn/rosor/körpercreme (vad är det sistnämnda ens för doft?) på min kropp.


RSS 2.0