Bränn boken!

Nu har jag två veckor kvar på jobbet...sen är det Helsingborgsfestival, födelsedag... lovet börjar gå mot sitt slut och det har gått sjukt fort. Jag känner mig redan lite smått stressad inför projektarbetet i trean. Det hade varit så skönt att veta vad man ska göra, så hade man kunnat börja lite redan nu. I tvåan skaffade jag en kalender för första gången. Nu i år ska jag försöka planera och komma igång med saker i tid. Åh, vad bra detta kommer gå.
Hur som helst har min familj försökt hjälpa mig med idéer. Jag vill måla, det visade sig dock svårt att bestämma sig för ett tema. Ett bättre förslag var:
- Statskupp mot Ladonien. Dvs, ta över Nimis.
1. Revolution! HD/NST/SvD är där och fotar när jag fäster min flagga högst upp i tornet av Nimis.
Arx ska självklart bannlysas. Bokbål kan bli knepigt eftersom den är i sten, så istället föreslår jag helt enkelt en offentlig rivning av denna äckliga propagandalitteratur. Det ryktas om att det finns en inmurad käke i stenbygget, denna ska såklart bytas ut mot min egen.
När projektet avslutats säljer jag tillbaka Nimis till Höganäs kommun.

Kommentarer
Postat av: pontus

http://pontusflodin.blogg.se/2009/february/projektarbete.html#comment



varsågod.

2009-07-14 @ 18:18:22
URL: http://pontusflodin.blogg.se/
Postat av: Ben

jag har fan aldrig varit i ladonien, men efter att ha läst detta så hyser jag ett starkt förakt mot denna hemska diktatur och stöder dig i din kamp mot eufori eller nåt

2009-07-20 @ 01:02:47
Postat av: Jossan

tack för ditt stöd!

2009-07-20 @ 18:04:58
Postat av: Anonym

Jo men just fan. Kan dock hända att vi måste slåss på toppen av en träpinne massa meter över klipporna för att sen utföra en kamp på liv o död så vi får se vem den sanne härskaren är.

Eller så kan jag bara gå med på att det är du. Eller kanske inte.



x x x

2009-07-23 @ 11:42:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0